Новини

b-00087663-a-00002071
Аудит зовнішньої політики: Україна-Румунія (фото)

16:15 23-6-2016

Інститут світової політики презентував 23 червня дослідження “Аудит зовнішньої політики: Україна-Румунія”.Дослідження було підготовлено Сергієм Солодкий, першим заступником директора ІСП, та Іляною Ракеру, експертом румунського Дипломатичного інституту.\
Участь в обговоренні взяли українські та румунські дипломати, політики, експерти та журналісти, зокрема: Корнел Іонеску, Надзвичайний і Повноважний Посол Румунії в Україні, Геннадій Алтухов, заступник директора Другого європейського департаменту, Міністерство закордонних справ України, Станіслав Секріеру, науковий співробітник Польського інститут міжнародних відносин.

Повний текст записки доступний тут.
{1}

{3}
{4}
{2}
{5}
Проект “Аудит зовнішньої політики” є спробою провести детальну ревізію відносин України з її сусідами та ключовими партнерами. Унікальність записок ІСП полягає у тому, що експерти аналізують не лише рівень та зміст двосторонньої співпраці, а й виокремлюють наявні та потенційні ризики, пропонуючи шляхи їх нейтралізації. Кожна записка написана на основі низки інтерв’ю з українськими та іноземними дипломатами та експертами. Наша ціль – зробити аналіз максимально актуальним, а рекомендації – максимально корисними, детальними і чіткими.

Раніше ІСП презентував такі дискусійні записки у рамках проекту:
Україна-Німеччина: Як ситуативне партнерство перетворити на пріоритетне
Аудит зовнішньої політики: Україна-США
Аудит зовнішньої політики: Україна-Туреччина
Аудит зовнішньої політики: Україна-Угорщина
Аудит зовнішньої політики:Україна-Австрія
Аудит зовнішньої політики:Україна-Білорусь
Аудит зовнішньої політики:Україна-Франція
Публікація підготовлена у рамках проекту Інституту світової політики (ІСП) «Нова європейська політика: заповнюючи прогалини в інформації». Цей проект виконується за підтримки проекту «Об’єднуємося заради реформ» (UNITER), що реалізується Pact в Україні за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID). ІСП також висловлює свою вдячність “Чорноморському фонду для регіональної співпраці» Німецького фонду Маршалла (BST GMF).

Фотографаї взято із сайту Українського кризового медіа центру.