Новини

b-00000127-a-00000104
Директор Інституту Світової Політики взяла участь у презентаційній поїздці Німеччиною «Україна перед президентськими виборами»

19:33 16-12-2009

Директор ІСП Альона Гетьманчук взяла участь у презентаційній поїздці до Німеччини під назвою «Україна перед президентськими виборами – шанси та перспективи».Разом з професором Олексієм Гаранем та істориком і політологом Миколою Рябчуком директор ІСП виступала з промовами та приймала участь в дискусіях в Мюнхені, Кьольні та Берліні. У Мюнхені співорганізаторами заходу були Університет ім. Людвіґа-Максиміліана та Фонд Карла Фрідріха фон Сіменса. У Кьольні партнером з організації виступив Форум ім. Льва Копелєва. У Берліні відбулися зустріч із експертами у Фундації науки та політики, а також подіумна дискусія з гостями берлінської Європейської академії. Альона Гетьманчук виступила з чотирма промовами, присвяченими зовнішній політиці України. \
У ході презентаційної поїздки, котру підтримало українське Представництво Фонду Фрідріха Науманна «За Свободу», була також презентована книжка Олексія Гараня «Ukraine in Europe – Questions and Answers» («Україна в Європі: запитання та відповіді»), в якій містяться відповіді на питання, що найчастіше ставлять іноземці в контексті України.

Детальніше про поїздку Німеччиною – у блозі директора Інституту Світової Політики: «Щоденник євроатлантиста. Українські настрої в Німеччині» (http://iwp.org.ua/ukr/public/23.html).

{1}

{2}

{3}

{4}

{5}