Новини

b-00085637-a-00002061
ІСП презентував “Аудит зовнішньої політики: Україна-Білорусь” (фото)

12:10 8-6-2016

8 червня Інститут світової політики презентував дослідження “Аудит зовнішньої політики: Україна-Білорусь”.Дискусійну записку щодо українсько-білоруських відносин підготували Олена Бетлій, аналітик Інституту світової політики, Євгеній Прейгерман, керівник експертної ініціативи “Мінський діалог”; голова Ради Дискусійно-аналітичного співтовариства “Ліберальний клуб”.\
Повний текст дискусійної записки доступний тут.

Участі в обговоренні взяли українські та білоруські дипломати, представники експертної спільноти. Зокрема, свої коментарі та оцінки презентували Валентин Величко, Надзвичайний і Повноважний Посол Республіки Білорусь в Україні, Роман Безсмертний, Надзвичайний та Повноважний Посол України в Республіці Білорусь (2010-2011 рр.), Андрей Скріба, PhD, науковий співробітник Дослідницького центру Інституту приватизації та менеджменту (Мінськ).
{1}

{2}
{3}
{4}

{6}
{7}
Раніше ІСП презентував аудит українсько-німецьких, українсько-американських, українсько-турецьких, українсько-угорських та українсько-австрійських відносин. Публікації доступні за посиланнями:

Україна-Німеччина: Як ситуативне партнерство перетворити на пріоритетне

Аудит зовнішньої політики: Україна-США

Аудит зовнішньої політики: Україна-Туреччина.

Аудит зовнішньої політики: Україна-Угорщина.

Аудит зовнішньої політики:Україна-Австрія.

Проект реалізовується за підтримки Чорноморського фонду для регіональної співпраці Німецького Фонду Маршалла (GMF) та Pact Білорусь, що фінансуються Агентством США з міжнародного розвитку (USAID). ІСП також висловлює вдячність Міжнародному фонду Відродження, Фонду розвитку аналітичних центрів та Посольству Швеції (SIDA).