Новини

b-00086340-a-00002065
ІСП презентував “Аудит зовнішньої політики: Україна-Франція” (Фото)

11:33 14-6-2016

Інститут світової політики презентував 14 червня дослідження “Аудит зовнішньої політики: Україна-Франція”.Дискусійну записку щодо українсько-французьких відносин презентував один з співавторів Леонід Літра, старший науковий співробітник Інституту світової політики.\
Переглянути записку можна тут.

Участь в обговоренні взяли українські та французькі дипломати, представники експертної та бізнес спільнот.

{1}
БЮЛеонід Літра, аналітик ІСП, Ізабель Дюмон, Надзвичайний і Повноважний Посол Франції в Україні, Василь Химинець, директор Першого європейського департаменту Міністерства закордонних справ України, Жан-Жак Ерве, радник Правління з питань сільського господарства Креді Агріколь Банк, та Олів’є Ведрін, французький експерт, президент Континентального університету бізнес-школи в Києві.
{2}
{3}
{4}
{5}
{6}
{7}
Голова Торгово-промислової палати Геннадій Чижиков

Проект “Аудит зовнішньої політики” є спробою провести детальну ревізію відносин України з її сусідами та ключовими партнерами. Унікальність записок ІСП полягає у тому, що експерти аналізують не лише рівень та зміст двосторонньої співпраці, а й виокремлюють наявні та потенційні ризики, пропонуючи шляхи їх нейтралізації. Кожна записка написана на основі низки інтерв’ю з українськими та іноземними дипломатами та експертами. Наша ціль – зробити аналіз максимально актуальним, а рекомендації – максимально корисними, детальними і чіткими.

Раніше ІСП презентував такі дискусійні записки у рамках проекту:

Україна-Німеччина: Як ситуативне партнерство перетворити на пріоритетне

Аудит зовнішньої політики: Україна-США

Аудит зовнішньої політики: Україна-Туреччина.

Аудит зовнішньої політики: Україна-Угорщина.

Аудит зовнішньої політики:Україна-Австрія.
Аудит зовнішньої політики:Україна-Білорусь.

Публікація підготовлена у рамках проекту Інституту світової політики (ІСП) «Нова європейська політика: заповнюючи прогалини в інформації». Цей проект виконується за підтримки проекту «Об’єднуємося заради реформ» (UNITER), що реалізується Pact в Україні за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID). ІСП також висловлює свою вдячність “Чорноморському фонду для регіональної співпраці» Німецького фонду Маршалла (BST GMF).