Новини

28126615_1609647972457633_1659672750_o
ІСП провів прес-конференцію «Квітневі тенденції світової політики»

13:23 3-4-2018

Інституту світової політики 3 квітня провів прес-конференцію на тему: «Квітневі тенденції світової політики». Запрошеними гостями були Євген Магда, виконавчий директор ІСП, та Микола Бєлєсков, заступник директора ІСП.

Перша частина заходу була присвячена майбутнім парламентським виборам в Угорщині. Микола Бєлєсков розповів про нинішні позиції партій і зробив прогноз щодо можливих результатів, а також їхній вплив на відносини Україна-Угорщина. Окрім цього експерт підняв питання торговельного протиріччя США-КНР по частині впливу на світову економіку і можливі варіанти врегулювання цього питання.

Эвген Магда виступив у другій частині прес-конференції з прогнозами щодо майбутні вибори президента Азербайджану 11 квітня. Також було проаналізовано обрання нового президента Вірментії і конституційну реформу в країні, а також вплив поточних внутрішньополітичних процесів у цих двох країнах на їх конфлікт в Нагорному Карабасі.

Нагадаємо, Інститут світової політики на початку кожного місяця проводить прес-конференцію на тему “Тенденцій світової політики”. На них експерти обговорюють та роблять прогнози щодо найбільш вагомих подій сфери міжнародних відносин. Слідкувати за анонсами заходів можна на нашому сайті та на сторінці Фейсбук.

Пропонуємо переглянути повне відео з події: