Новини

o-00003535-a-00000719
ІСП розпочав кампанію на підтримку європейської інтеграції України

17:18 11-3-2013

Інститут світової політики розпочав інформаційну кампанію на підтримку європейської інтеграції України.За ініціативою Інституту світової політики на центральних вулицях Києва розміщено сіті-лайти під назвою «Є краща сторона Європи!». У цілому було розроблено чотири макети, які демонструють переваги інтеграції України до Європейського Союзу. Серед них:{1}
{2}
{3}
{4}
Актуальність цієї кампанії викликана насамперед тим, що Україна вийшла на ключовий етап у своїй співпраці з Євросоюзом: від української влади залежить, чи зможе держава підписати Угоду про асоціацію до кінця 2013 року.

Кампанія ІСП – це нагадування українським політикам про те, яку державу вони повинні будувати; це також нагадування українським громадянам про те, яку країну вони повинні вимагати від своєї влади.
Наступний етап цієї інформаційної кампанії – проведення «Вуличних університетів» в регіонах України, які будуть присвячені європейській інтеграції.
Нинішня кампанія – один із елементів масштабного проекту «М’яка сила України в Європейському Союзі», який реалізується в рамках проекту “Об’єднуємося заради реформ” (UNITER), що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та здійснюється Pact в Україні.