Новини

b-00008344-a-00001462
ІСП увійшов до команди з просування інтересів України у світі

08:58 21-3-2015

Директорка ІСП Альона Гетьманчук взяла участь у засіданні цільової команди Програми просування інтересів України у світі, робота якої відбувається в рамках виконання Стратегії сталого розвитку «Україна–2020». Очолив роботу команди Заступник Глави Адміністрації Президента України Валерій Чалий.До команди увійшли керівники Комітетів Верховної Ради України з європейської інтеграції та у закордонних справах, представники Адміністрації Президента України, МЗС, Мінекономрозвитку та Міністерства інформації України, керівники та експерти неурядових організацій, таких як Український кризовий медіа центр, Інститут світової політики, Міжнародний фонд «Відродження», Реанімаційний пакет реформ, Світовий конгрес українців. Метою роботи команди стало налагодження ефективної взаємодії та координації зусиль влади і громадянського суспільства для просування інтересів України в світовому політичному, медійному, культурному та громадському просторах.
Учасники засідання погодилися з тим, що Україна має активізувати зусилля у світовому медійному та громадському просторі, ефективно співпрацювати з українською діаспорою для досягнення таких цілей, як відновлення територіальної цілісності, європейська інтеграція України та посилення підтримки з боку її міжнародних партнерів.
Більш довгостроковою метою роботи команди є запровадження сталої та ефективної системи комунікацій, яка дозволить позиціонувати Україну як європейську та демократичну країну, що здійснює реформи, незважаючи на виклики.
Цільова команда презентуватиме концепцію Програми просування інтересів України в світі на Національній раді реформ, яку очолює Президент.
Інформація з сайту Президента України