Новини

b-00009040-a-00001562
Медіа клуб “Невпевнений лідер. Pоль Німеччини у світі та конфлікті в Україні”

00:21 16-6-2015

Інститут світової політики провів 16 червня Медіа клуб з відомим німецьким журналістом і телеведучим Алі Асланом. Тема розмови: “Невпевнений лідер. Роль Німеччини у світі та конфлікті в Україні”.Разом з українськими експертами та журналістами Алі Аслан обговорив зовнішньополітичні цілі та стратегії керівництва Німеччини та шляхи врегулювання конфлікту навколо України. \
{2}
Сергій Солодкий, перший заступник директора ІСП, та Алі Аслан, німецький телеведучий і журналіст
{3}
{4}
{5}
{6}
Дискусія відбувалася з дотриманням вимог Chatham House Rule.

Останні три роки Алі Аслан був ведучим міжнародного ток-шоу “Квадрига” на Deutsche Welle. Окрім успішної кар’єри в журналістиці, Алі Аслан працював радником з політики і медіа у Міністерстві закордонних справ та Міністерстві внутрішніх справ Німеччини. Фонд Конрада Аденауера включив Аслана в перелік 40 німецьких “Завтрашніх мислителів» у віці до 40 років.

Захід проводився у партнерстві з Міжнародним фондом “Відродження” у рамках проекту “Нова європейська політика: Заповнюючи прогалину в інформації”, який здійснюється за підтримки проекту “Об’єднуємося заради реформ (UNITER)”, що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та здійснюється Pact Inc.