Новини

1
Новим директором Інституту світової політики стане Євген Магда

14:06 18-12-2017

Правління Інституту світової політики на своєму засіданні прийняло заяву Альони Гетьманчук від 15 грудня 2017 року про звільнення з посади директора ІСП.

Новим директором організації буде призначено Євгена Магду. Відповідне рішення було прийняте 18 грудня 2017 року.

«Ми вдячні Альоні Гетьманчук за багаторічну роботу в команді Інституту світової політики, а також прийняли рішення задовольнити її прохання про звільнення. Враховуючи великий внесок в розвиток та розбудову організації, правління ухвалило рішення запропонувати Альоні Гетьманчук увійти до складу Наглядової Ради Інституту», – повідомив голова правління ІСП Віктор Шлінчак.

Євген Магда набуде офіційних повноважень одразу після процедури складання повноважень попереднім директором.

Довідка. Євген Магда – кандидат політичних наук, доцент. У 1996 році закінчив з відзнакою Київський національний університет імені Тараса Шевченка, у 2006 році – захистив кандидатську дисертацію на тему «Регіональний конфлікт на Близькому Сході у глобальному контексті».

Доцент Видавничо-поліграфічного інституту НТУУ КПІ імені Ігоря Сікорського, де читає курси «Політконсалтинг, передвиборчі технології та політична реклама», «Діяльність медіа в умовах гібридної війни», «Міжнародний імідж України».

Автор досліджень «Гібридна війна: вижити та перемогти» (Харків, 2015), «Гібридна агресія Росії: уроки для Європи» (Київ, 2017). Разом з Тетяною Водотикою написав книжку «Ігри відображень: якою Україну бачить світ» (Харків, 2016). У 2017 році у видавництві «Клуб сімейного дозвілля» вийшла книжка «Шостий. Спогади про майбутнє» – дослідження про українських президентів.

З квітня 2017 року – член Громадської ради при МЗС України.