Новини

b-00095119-a-00002107
Віталій Антонов приєднався до Наглядової ради ІСП

10:30 8-9-2016

Український підприємець Віталій Антонов приєднався до Наглядової ради Інституту світової політики.Антонов є головою Наглядової Ради «Концерну Галнафтогаз» (мережа автозаправних комплексів «ОККО»), а також Генеральним Почесним консулом Литовської Республіки у Львові. \
Альона Гетьманчук, директорка ІСП, відзначила, що співпраця з соціально відповідальним бізнесом є важливою складовою роботи аналітичних центрів світу:

«У країнах ЄС та США співпраця аналітичних центрів та бізнесу є потужним інструментом впливу на розробку та прийняття державних рішень у різних сферах. Членство відомого українського бізнесмена Віталія Антонова у Наглядовій раді ІСП може стати прикладом ефективного та взаємовигідного партнерства бізнесу та аналітичного центру і в Україні. Розбудований ним бізнес – це зразок практичної європеїзації, яка є пріоритетом роботи нашого інституту».

Серед нинішніх членів Наглядової ради ІСП – Валдас Адамкус, який двічі обіймав посаду Президента Литви, Карл Більдт, колишній Прем’єр-міністр Швеції, Адам Міхнік, головний редактор найбільшої польської газети “Gazeta Wyborcza”, відомі іноземні експерти Джеймс Шерр та Адріан Каратницький, а також дипломат та державний діяч Роман Шпек, який у 2000-2008 рр. був послом України при ЄС.

Наглядова рада Інституту світової політики – дорадчий орган, члени якого своїми порадами та рекомендаціями сприяють реалізації місії ІСП з впровадження європейських стандартів і практик в Україні та збільшення суспільної підтримки європейської та євроатлантичної інтеграції.