Новини

b-00104129-a-00002170
Аналітикиня ІСП взяла участь у шостому засіданні Мінського діалогу

13:33 7-11-2016

Аналітикиня Інституту світової політики Дарія Гайдай взяла участь у шостому засіданні Мінського діалогу, що відбулося 1-2 листопада у білоруській столиці. Темою міжнародної експертної конференції стало “Майбутнє Східної Європи і Південного Кавказу: на перетині зовнішньої політики, безпеки і бізнесу “Співорганізаторами конференції виступили експертна ініціатива «Мінський діалог» (Білорусь), Гіссенский університет імені Юстусу Лібіха (Німеччина) і Факультет міжнародних відносин Білоруського державного університету.\
Мета конференції:

– Скласти карту національних, регіональних і зовнішніх підходів до визначення викликів, що стоять перед Східною Європою і Південним Кавказом.
– Провести глибинний СВОТ-аналіз Східної Європи і Південного Кавказу в системі міжнародних відносин на європейському континенті.

{4}
{1}

Учасники з країн Східного партнерства, Росії та Німеччини обговорили стратегічні виклики, які стоять перед країнами Східної Європи та Південного Кавказу у сфері безпеки, економіки та зовнішньої політики, а також розробили SWOT-матрицю майбутнього регіону.
{2}
{3}

Фото: Ліберальний клуб