Новини

b-00101798-a-00002154
Аудит зовнішньої політики України. Індекс відносин

16:25 24-10-2016

24 жовтня Інститут світової політики спільно з агентством стратегічних комунікацій Truman Agency презентував перший випуск «Індекс відносин» в рамках масштабного проекту «Аудит зовнішньої політики».Відтепер на щоквартальній основі будемо оцінювати динаміку відносин на ключових напрямках зовнішньої політики: ЄС, США, Китай, Росія. Також кожного разу експерти ІСП готуватимуть спецтему. Цього разу спецтема була «Чи змінює Придністров’я гру в регіоні?»
У новому документі на вас чекатимуть кваліфіковані оцінки, інсайдерські деталі та прогнози.

Спікери: Альона Гетьманчук, Сергій Солодкий, Леонід Літра, Дарія Гайдай, Андрій Гончарук, Вікторія Закревська
{1}
{2}
{3}
{4}
{5}

Детальніше про дослідження:

У рамках дослідження проаналізовано останні події у зовнішній політиці України за ключовими напрямками – ЄС, США, Китай, Росія. В основі документа, підготовленого експертами Інституту світової політики, не лише їх спостереження, а й ексклюзивні коментарі представників української влади, українських та іноземних дипломатів, офіційних осіб, лідерів громадської думки. Дослідження концентрується на подіях, що визначають вектор розвитку двосторонніх відносин по кожному із розглянутих напрямів, а також на глибокому аналізі передумов формування підходів країни-партнера (регіону) щодо України.

Його особливою цінністю є експертна оцінка факторів, які вплинули на репутацію країни, і прогноз розвитку ситуації у наступному періоді. Моніторинг готуватиметься регулярно, що дозволить спостерігати за динамікою розвитку двосторонніх відносин та зіставляти прогнози із реальним станом справ. Експертна група, паралельно із якісним аналізом ключових зовнішньополітичних подій, надасть чіткі оцінки у кількісному вираженні (індекс).