Новини

ІСП відкрив виставку карикатур «Шлях України до безвізового режиму з ЄС»

12:32 9-6-2017

9 червня Інститут світової політики провів церемонію відкриття виставки карикатур «Шлях України до безвізового режиму з ЄС» у столичному парку імені Тараса Шевченка.

Участь у відкритті виставки взяли Посол Європейського Союзу в Україні Хюг Мінгареллі, начальник Управління публічної дипломатії МЗС України Анатолій Соловей, заступник директора Департаменту ЄС МЗС України Сергій Саєнко, представники громадянського суспільства та медіа.

З 11 червня громадяни України зможуть подорожувати до країн Євросоюзу без віз. Для відзначення цієї події Інститут світової політики вирішив поінформувати українців про пройдений шлях до безвізу, а також надати коротку інформацію про правила безвізового в’їзду до країн Шенгенського простору. Для цього ІСП разом з відомими художниками підготував виставку 18 малюнків, які по-творчому, в креативний спосіб інформуватимуть киян та гостей міста про успішні кроки повернення України до європейської сім’ї.

Виставку було підготовлено Інститутом світової політики в рамках проекту “Програма сприяння громадській активності “Долучайся!”, що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та здійснюється Pact в Україні. Зміст виставки є винятковою відповідальністю Pact та його партнерів і не обов’язково відображає погляди Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) або Уряду США.