Новини

b-00004005-a-00000799
ІСП та Посол Євросоюзу представили виставку карикатур в Дніпропетровську

11:19 6-6-2013

Інститут світової політики презентував «Вуличний євроуніверситет» у Дніпропетровську. Його офіційне відкриття відбулося 6 червня о 17:00 на Європейській площі.Голова Представництва ЄС в Україні Ян Томбінські, почесний гість виставки, урочисто відкрив захід Інституту. До вашої уваги фоторепортаж першого дня виставки.
{1}
Ян Томбінськi, голова Представництва ЄС в Україні
{5}
Ян Томбінськi, Золтан Салаі, керівник відділу преси та інформації Представництва Європейського Союзу в Україні, Альона Гетьманчук, директор ІСП, Леонід Літра, старший аналітик ІСП, Сергій Солодкий, перший заступник директора ІСП
Нагадаємо, Інститут світової політики проводить серію «Вуличних евроуніверсітетов» у різних містах України – виставку карикатур про найсуттєвіші перешкоди на шляху європейської інтеграції. Малюнки ілюструють дві реальності у більш ніж двадцяти вимірах соціального, економічного, політичного життя в Україні та країнах ЄС. Мешканці українських міст, крім того, мають змогу поспілкуватися з експертами ІСП – поставити питання, які їх цікавлять в контексті європейської інтеграції держави.
{2}
{3}
{4}
Інститут світової політики висловлює особливу вдячність Дніпропетровській міській раді та Представництву Європейського Союзу в Україні

«Вуличний євроуніверситет» вже успішно відбувся в Києві та Одесі – виставку відвідали тисячі українців. Гостем експозиції в Одесі був також посол Франції Ален Ремі.

Захід відбувається в рамках проекту “М’яка сила України в Євросоюзі”, який виконується за підтримки проекту “Об’єднуємося заради реформ” (UNITER), що реалізується Pact в Україні та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).
Проект «Вуличних євроуніверситеті» також підтриманий Global Reporting та Swedish Institute.
{7}
{8}
{9}
{10}
{11}
{12}