Новини

b-00092263-a-00002095
Публічна дискусія “Євроінтеграція після Брекзиту: якою буде стратегія України, Молдови та Грузії?”

15:40 18-7-2016

Інститут світової політики провів 25 липня публічну дискусію на тему: “Євроінтеграція після Брекзиту: якою буде стратегія України, Молдови та Грузії?”Під час дискусії обговорили перспективи членства в ЄС для України, Грузії та Молдови, які підписали Угоду про асоціацію з ЄС та неодноразово озвучували свої амбіції стати повноправними членами Європейського Союзу. \
Під час заходу було презентовано дослідження Перспектива членства в ЄС для Грузії, Молдови та України: неможлива, забута чи прихована? авторами: Леонід Літра, старший аналітик Інституту світової політики (Україна, Молдова) та Іване Чхіквадзе, менеджер програм з європейської інтеграції Фундації “Відкрите суспільство” (Грузія).
{1}
Сергій Солодкий, перший заступник директора Інституту світової політики (Україна), Леонід Літра, старший аналітик Інституту світової політики (Україна, Молдова) та Іване Чхіквадзе, менеджер програм з європейської інтеграції Фундації “Відкрите суспільство” (Грузія).

{2}
{3}
{4}
{5}
Записка була підготовлена у рамках проекту Інституту світової політики (ІСП) «Нова європейська політика: заповнюючи прогалини в інформації за підтримки «Об’єднуємося заради реформ» (UNITER), що реалізується Pact в Україні за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).