Новини

b-00090184-a-00002087
Аудит зовнішньої політики:Україна-Словаччина

15:01 11-7-2016

Інститут світової політики презентував 11 липня “Аудит зовнішньої політики: Україна-Словаччина”.Дискусійну записку щодо українсько-словацьких відносин презентувала авторка Марина Воротнюк, запрошена лекторка Університету Коменського в Братиславі.\
Участь в обговоренні взяли українські та словацькі дипломати, політики, представники експертної та бізнес спільнот, зокрема: Юрай Сівачек, Надзвичайний і Повноважний Посол Словаччини в Україні, Оксана Драмарецька, заступниця директора Другого європейського департаменту Міністерства закордонних справ України.

Під час дискусії були обговорені основні пріоритети українсько-словацьких відносин.

{1}
{2}

{5}

Проект “Аудит зовнішньої політики” є спробою провести детальну ревізію відносин України з її сусідами та ключовими партнерами. Унікальність записок ІСП полягає у тому, що експерти аналізують не лише рівень та зміст двосторонньої співпраці, а й виокремлюють наявні та потенційні ризики, пропонуючи шляхи їх нейтралізації. Кожна записка написана на основі низки інтерв’ю з українськими та іноземними дипломатами та експертами. Наша ціль – зробити аналіз максимально актуальним, а рекомендації – максимально корисними, детальними і чіткими.

Раніше ІСП презентував такі дискусійні записки у рамках проекту:

Україна-Німеччина: Як ситуативне партнерство перетворити на пріоритетне
Аудит зовнішньої політики: Україна-США
Аудит зовнішньої політики: Україна-Туреччина
Аудит зовнішньої політики: Україна-Угорщина
Аудит зовнішньої політики:Україна-Австрія
Аудит зовнішньої політики:Україна-Білорусь
Аудит зовнішньої політики:Україна-Франція
Аудит зовнішньої політики: Україна-Румунія

Аудит зовнішньої політики:Україна-Італія.

Публікація підготовлена у рамках проекту Інституту світової політики «Аудит зовнішньої політики України». Цей проект виконується за підтримки «Чорноморського фонду для регіональної співпраці» Німецького фонду Маршалла (GMF) та «Ініціативи з розвитку аналітичних центрів України», яку виконує Міжнародний фонд «Відродження» (МФВ) у партнерстві з Фондом розвитку аналітичних центрів (TTF) за фінансової підтримки Посольства Швеції в Україні (SIDA), а також Міжнародного Вишеградського Фонду.

Фотографаї взято із сайту Українського кризового медіа центру.