Новини

b-00000163-a-00000117
Ребекка Хармс виступила в Інституті Світової Політики з публічною лекцією на тему важливості українських виборів для Європи

17:26 7-2-2010

Депутат Європарламенту від Німеччини Ребекка Хармс виступила в ІСП з публічною лекцієюУ суботу, 6 лютого відомий німецький депутат Європарламенту, член комітету міжпарламентської співпраці Україна-ЄС Ребекка Хармс виступила перед молодими українськими лідерами, що цікавляться питаннями європейської інтеграції, в приміщенні Інституту Світової Політики. Тема виступу німецької політичної діячки – «Важливість українських виборів для Євросоюзу».\
Ребекка Хармс – давній друг України. Вона неодноразово відвідувала нашу державу. Перебуваючи в лавах німецької Партії зелених, вона приділяла велику увагу подоланню наслідків Чорнобильської катастрофи. Зараз німецький політик очолює групу зелених в Європейському парламенті.

Пані Хармс входить до делегації Європарламенту, яка спостерігає за президентськими виборами в Україні. Але на запрошення Інституту світової політики погодилася прочитати лекцію для молодих українських лідерів.

Під час виступу пані Хармс сконцентрувалася на питаннях необхідності зміцнення відносин між Україною та Євросоюзом, найважливіших завданнях нового президента України, подоланні політичної та економічної кризи.

{1}

{2}

{3}

{4}

{5}

{6}

{7}