Новини

b-00000765-a-00000281
Юлія Тимошенко: Україні потрібні активна спільнота, чесні вибори та солідарність друзів

10:35 24-11-2010

Лідер партії “Батьківщина” Юлія Тимошенко заявляє, що збереження української демократії залежить від активної позиції громадянського суспільства та підтримки європейської спільноти.”Для того, щоб наша країна повернулася на демократичний шлях розвитку, нам потрібне активне демократичне суспільство, чесні вибори та солідарність друзів України, особливо в Європі”, – заявила Юлія Тимошенко сьогодні під час зустрічі з екс-президентом Литви Валдасом Адамкусом. \
При цьому лідер партії “Батьківщина” подякувала Адамкусу за підтримку та допомогу Україні. Вона наголосила, що наша країна зараз переживає важкі часи. “В Україні відбувається згортання демократії та встановлюється авторитарний режим”, – констатувала Юлія Тимошенко.

У свою чергу Валдас Адамкус висловив підтримку активним діям української опозиції. “Ми з тривогою спостерігаємо за тим, що відбувається в Україні. Наша підтримка – на вашому боці”, – сказав він.

“Ви не повинні відступити. Ви не повинні здаватися. Ми не повинні здаватися. Ми повинні захищати наші спільні демократичні цінності”, – підкреслив Валдас Адамкус, додавши, що завжди підтримував та підтримує європейські прагнення України.