Новини

b-00042298-a-00001862
Інститут світової політики взяв участь у конференції «Роль аналітичних центрів в Україні: ключові реформи»

16:33 7-12-2015

Леонід Літра, старший науковий співробітник ІСП взяв участь у конференції «Роль аналітичних центрів в Україні: ключові реформи», 7 грудня 2015 року.Учасники конференції обговорили роль аналітичних центрів в процесі реформування України та поділилися реальними історіями успіху. Панельні дискусії були проведені для обговорення аналітиками просування політичних досліджень закордоном; та обговорення нових можливостей та викликів для аналітичних центрів у відкритті великої кількості даних.\
На круглому столі Леонід Літра розповів про досвід Інституту світової політики у просуванні аналітичних досліджень закордоном.

На заключній панельній дискусії конференції спікери зосередили свою увагу на ролі регіональних аналітичних центрів у прийнятті рішень на місцевому рівні.

Конференція проходила в рамках «Ініціативи з розвитку аналітичних центрів в Україні», що реалізовується Міжнародним фондом «Відродження» у партнерстві з Фондом аналітичних центрів (TTF) за фінансової підтримки Шведської агенції з міжнародного розвитку (SIDA).