Новини

b-00001428-a-00000393
ІСП презентував ТОП-30 асоціацій з Україною у регіоні

12:40 22-6-2011

В Інституті світової політики 22 червня відбулася презентація рейтингу «М’яка сила України: ТОП-30 асоціацій з Україною у регіоні».Рейтинг підготовлено за результатами експертного опитування у шести країнах: Польщі, Білорусі, Росії, Грузії, Румунії, Молдові. Презентуючи рейтинг Альона Гетьманчук, директор Інституту світової політики зауважила, що ІСП прагнув досягти максимальної об’єктивності, залучивши до проекту експертів з різними політичними поглядами та переконаннями.

Катерина Зарембо, заступник директора Інституту політики, оголосила результати рейтингу, до якого увійшла п’ятірка найбільш популярних асоціацій з Україною в кожній з шести країн.

На презентації були присутні представники дипломатичних місій країн, експерти, представники Міністерства закордонних справ, журналісти.

З повним текстом презентації можна ознайомитися тут.

Захід відбувся в рамках проекту “М’яка сила України як інструмент ефективної зовнішньої політики”, що здійснюється Інститутом світової політики за підтримки проекту “Об’єднуємося заради реформ” (UNITER) що фінансується Агенцією з Міжнародного Розвитку США, та виконується Pact, Inc в Україні.
{2}
{5}
Альона Гетьманчук, директор Інституту світової політики
{3}
Віктор Шлінчак, голова Наглядової ради Інституту світової політики
{8}
Катерина Зарембо, заступник директора Інституту світової політики
{9}
Іон Стевіле, Посол Молдови в Україні
{7}
Вольф Дітріх Хайм, Посол Австрії в Україні
{1}
Гела Думбадзе, старший радник, посольство Грузії в Україні
{4}
Кітаде Дайске, Аташе, посольство Японії в Україні
{6}
Ірина Озимок, заступник директора представництва АДЕТЕФ в Україні
{10}
Вадим Трюхан, МЗС
Фото Наталі Сагалатої