Новини

b-00007624-a-00001352
Семінар для регіональних журналістів: Як цікаво писати про ЄС

14:41 23-12-2014

Інститут світової політики провів 22 грудня черговий семінар для журналістів з різних регіонів України щодо висвітлення процесу євроінтеграції в ЗМІ.Під час дискусії учасники дізналися, як цікаво і професійно писати на євроінтеграційну тематику, де шукати історії та дані для своїх матеріалів, а також як долати міфи і стереотипи населення щодо європейського курсу України.На запрошення ІСП участь у семінарі взяли: прес-аташе Представництва Європейського Союзу в Україні Давід Стулік та головний редактор сайту Media Freedom Watch Анатолій Марциновський.
{7}
Прес-аташе Представництва ЄС Давід Стулік, журналіст-міжнародник Анатолій Марциновський та перший заступник директора ІСП Сергій Солодкий
{4}
{3}
{6}
{2}
{1}
Семінар проводився в рамках проекту «Ширша інтеграція: ви формуєте майбутнє». Проект має на меті поєднати зусилля професіоналів із Заходу і Сходу, Півдня і Півночі для розбудови успішної України. Проект реалізується за підтримки проекту «У-Медіа» міжнародної організації «Інтерньюз» та Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).