Новини

b-00004105-a-00000813
Вуличний євроуніверситет Інституту світової політики в Вінниці. Фоторепортаж

12:11 16-6-2013

Інститут світової політики презентував «Вуличний євроуніверситет» у Вінниці. Його офіційне відкриття відбулося 14 червня на Театральній площі.{1}Нагадаємо, Інститут світової політики проводить серію «Вуличних євроуніверсітетов» – виставку карикатур про найбільш істотні проблеми європейської інтеграції.
{2}
{8}
{3}{7}
Малюнки ілюструють дві реальності – українську та європейську – у більш ніж двадцяти вимірах соціального, економічного, політичного життя.
{4}{6}
Під час презентації жителі міста зможуть безпосередньо поспілкуватися з відомими експертами, дипломатами.
{5}
Даний захід успішно відбувся в Києві (18-19 травня 2013), Одесі (25-26 травня 2013), Дніпропетровську (6-7 червня). Виставку відвідали Ален Ремі, посол Франції в Україні, Андрій Олефіров, заступник міністра закордонних справ України, Володимир Огризко, колишній міністр закордонних справ України, Костянтин Ржепішевський , представник МЗС України в Одесі, Андрій Дещиця, спеціальний представник ОБСЄ з питань тривалих конфліктів та інші.
Захід відбувається в рамках проекту “М’яка сила України в Євросоюзі”, який виконується за підтримки проекту “Об’єднуємося заради реформ” (UNITER), що реалізується Pact в Україні та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).

Проект «Вуличних євроуніверситеті» також підтриманий Global Reporting та Swedish Institute.