Новини

b-00004249-a-00000837
Круглий стіл «Міжнародні історії успіху для просування жіночого лідерства в Україні»

15:44 23-5-2013

Інститут світової політики (ІСП) в рамках проекту «Глобальний віртуальний форум жінок-лідерів» провів круглий стіл «Міжнародні історії успіху для просування жіночого лідерства в Україні»Захід відбувся 23 травня у конференц-залі готелю ВоздвиженськийМета круглого столу – обговорення методів залучення міжнародного досвіду для посилення гендерної рівності в Україні для сприяння більш активної участі українських жінок в політичному та суспільному житті.
{11}
{1}
{2}
На заході виступили народні депутати України Ірина Бережна, Ірина Геращенко, Посол Фінляндської Республіки Ар’я Макконен, Посол Латвійської Республіки Аргіта Даудзе, Президент Міжнародного жіночого правозахисного центру «Ла Страда-Україна» Катерина Левченко, керівник програми «Жінки-Лідери» Національного демократичного інституту Олена Єна.

{4}
{5}
{7}
Захід проводився в рамках проекту «Глобальний віртуальний форум жінок-лідерів», що реалізується за підтримки Інтерньюз, Агентства США з міжнародного розвитку. Під час круглого столу було представлено відеоролик та інфографіка, які проілюстрували ситуацію у сфері рівності між чоловіками та жінками в Україні та світі.
{6}
{3}{8}{9}{10}{12}