Новини

b-00003923-a-00000791
В Одесі відбувся «Вуличний євроуніверситет». Фоторепортаж

11:03 27-5-2013

Тисячі одеситів стали гостями виставки карикатур, організованої Інститутом світової політики.Захід проходив у Міському саду на Дерибасівській вулиці упродовж двох днів – 25 та 26 травня 2013 року.Інститут світової політики висловлює особливу подяку Надзвичайному і Повноважному Послу Франції в Україні Алену Ремі, який взяв участь в одеському заході.

{5}
Посол Франції в Україні Ален Ремі та директор ІСП Альона Гетьманчук
На виставку також завітав спеціальний представник ОБСЄ з питань тривалих конфліктів Андрій Дещиця.
{1}
Костянтин Ржепішевський, представник МЗС України в Одесі, Альона Гетьманчук та Андрій Дещиця, спеціальний представник ОБСЄ з питань тривалих конфліктів
Нагадаємо, перший “Вуличний євроуніверситет” відбувся в Києві 18 травня, 2013 року на Михайлівській площі.
{2}
{3}
{4}
{7}
{6}
{9}
{10}
{11}
{12}
{8}
{13}
{15}
{14}
{19}
{16}
Команда ІСП та представниці Global Reporting і Swedish Institute

Фото Дмитра Хорошаєва
«Вуличний євроуніверситет» – метафорична назва публічних заходів, під час яких лідери громадської думки, експерти з відповідної теми мають змогу напряму спілкуватися з пересічними громадянами. У рамках «Вуличного євроуніверситету» відбуваються виставки карикатур, які охоплюють найбільш значущі проблеми європеїзації. Вони зображують дві реальності в понад двадцяти сферах соціального, економічного, політичного життя в Україні та ЄС.
Захід відбувся в рамках проекту “М’яка сила України в Євросоюзі”, який виконується за підтримки проекту “Об’єднуємося заради реформ” (UNITER), що реалізується Pact в Україні та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).
Проект «Вуличних євроуніверситеті» також підтриманий Global Reporting та Swedish Institute.
ІСП висловлює вдячність Одеській міській раді за сприяння в проведенні «Вуличного євроуніверситету».